Evden Öğrenebileceğiniz Dijital Beceriler - 3

5. Tasarım

Diyelim ki bir web sitesi oluşturdunuz ve yazınızı yazdınız. Sitenin bundan sonra neye ihtiyacı var? İyi bir tasarım, elbette! Tasarımın önemi görmezden gelinemez - ve bir web sitesinin ilk izlenimi % 94'ü tasarımla ilgilidir. Dijital tasarım yapabilmek kişisel yaşamınızda profesyonel olarak olabildiğince yardımcı olabilir. Örneğin, sevdiğiniz birinin yıl dönümü ya da bir sebeple davetiye tasarlamak için bu becerileri kolayca kullanabilirsiniz, işle ilgili bir web sitesi tasarlayabilirsiniz.















Nasıl başlanır?
Yeni başlıyorsanız, Amerikan Grafik Sanatlar Enstitüsü'nün 16 ücretsiz tasarım e-Kitap listesine bir göz atın. Logo tasarımı kadar çeşitli konuları kapsayan, ilham bulmak ve hangi yazı tipini kullanacağını bilmek, burada herkes için bir kitap var - öğrenmek istediğiniz her türlü tasarım bilgisini bulabilirsiniz. Tüm kitaplar ücretsiz ve e-kitap formatında olduğu için evde onlar için fazladan alan yaratmaya gerek kalmayacak - bu yüzden isterseniz 16'nın tümünü indirip okumayı engelleyecek hiçbir şey yok!
Bir kursu veya çalıştayı tercih ediyorsanız, DesignDesign.Space'e gidin. Karantina nedeniyle bu en iyi tasarım akademisi artık yüz yüze atölyeler düzenleyemiyor, bu yüzden önümüzdeki birkaç ay boyunca ücretsiz dijital atölyeler sunuyorlar. Skillshare ayrıca çok çeşitli ücretsiz tasarım kursları sunmaktadır - özellikle önerilen Grafik Tasarım Temelleri ve Demystifying Grafik Tasarım: Posterler Nasıl Çalışır.

6. Video üretimi

Her zaman kendi filmlerinizi yapmayı hayal ettiyseniz, işinizi tanıtmak için video kullanmak isteyin ya da sadece profesyonel görünen aile videolarını çekmek isteyin - video prodüksiyonu eğlenceli, ancak kullanışlı bir beceri olabilir. Video prodüksiyon sürecinde çok şey var. Hangi düzenleme programını kullanmak istediğinizi, hangi kameranın en uygun olduğunu ve aydınlatma ve ses ekipmanının kullanılıp kullanılmayacağını anlamanız gerekir.

 

Nasıl başlayalım?
Creative Cow, başlangıç için harika bir ücretsiz kaynaktır. Burada Adobe, Apple ve Sony'den video prodüksiyon yazılımının temellerini öğrenmenize yardımcı olacak video eğitimlerinin bir listesini bulabilirsiniz. Ayrıca size ticaretin belirli numaralarını öğretecek harika bir podcast serisi var. Creative Cow'un bir diğer özelliği; soru sormak, tavsiye ve ipuçlarını vermek ayrıca hikayeleri değiştirmek için diğer tomurcuklanan film yapımcıları ve video editörleriyle bağlantı kurabileceğiniz forum topluluğudur.

Daha ayrıntılı öğreticiler için Skillshare'in Video Prodüksiyonu: Tam Kurs yeni başlayanlar için mükemmeldir. Ücretsiz denemelerine kaydolarak izleyebilirsiniz. Düşünce sürecini gerçekleştirir, ekipmana kapsamlı bir giriş yapar, iyi bir videoyu neyin oluşturduğunu gösterir ve çekimlerinizi nasıl oluşturacağınızı ve açığa çıkaracağınızı öğretir. Udemy'nin, video pazarlama için yeni becerilerinizi ya da yaratıcı, güzel ve ilham verici filmler yapmak için yaratıcı bir şekilde kullanmak isteyip istemediğinizi de içeren çok çeşitli video prodüksiyon kurslarına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.